Αναβάθμισε την προβολή της επιχείρησης σου

Οι εικονικές εκθέσεις 3D Showrooms μεταμορφώνουν το μάρκετινγκ των προϊόντων σου.

Οι εικονικοί τρισδιάστατοι εκθεσιακοί χώροι μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες σου να λαμβάνουν ταχύτερες αποφάσεις αγοράς χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν έναν φυσικό και πολύ ακριβό εκθεσιακό χώρο.

Με μια εικονική περιήγηση 3D, οι υποψήφιοι δυνητικοί πελάτες σου μπορούν να κάνουν τη δική τους περιήγηση στις εγκαταστάσεις ή τον χώρο σου από παντού, κάθε στιγμή, δημιουργώντας υψηλότερο ενδιαφέρον για την επιχείρηση και τα προϊόντα σου.

Το τέλειο εργαλείο μάρκετινγκ και πωλήσεων για μια σειρά εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων και της εσωτερικής διακόσμησης.

Υψηλή ποιότητα προβολής χώρου & προϊόντων

Με τις υπηρεσίες φωτογραφίας 360° και σάρωσης χώρου με λέιζερ, θα αποτυπώσουμε τον εκθεσιακό σας χώρο και τα προϊόντα σας, με υψηλή ανάλυση και προβολή τους στοn τρισδιάστατο εκθεσιακό σας χώρο.

Εύκολη πλοήγηση και προβολή σε όλες τις οθόνες

Η πρόσβαση και πλοήγηση της εικονικής σας αίθουσας είναι πολύ εύκολη από οποιοδήποτε χρήστη, ενώ δεν χρειάζεται η εγκατάσταση λογισμικού για την προβολή της στην οθόνη του επισκέπτη. Η αίθουσα συνδεέται απευθείας στην σελίδα σας.

Προβολή πληροφοριών προϊόντων & σύνδεση με eshop

Μπορούμε να επιτρέψουμε στους χρήστες να βλέπουν πρόσθετες πληροφορίες για το κάθε προϊόν σας, ή του χώρου σας, όπως βίντεο, χαρακτηριστικά ή ακόμα και σύνδεση του με το ηλεκτρονικό σου κατάστημα.

Η επιτυχία σου
Ο στόχος μας

Είτε είσαι μεσίτης, διαχειριστής ακινήτων, έχεις έκθεση αυτοκινήτων, μηχανών ή τεχνολογίας, οι τρισδιάστατες εικονικές περιηγήσεις μπορούν να αυξήσουν τους δυνητικούς σου πελάτες, να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό και να έχεις πιο γρήγορες μετατροπές.

Αύξηση κοινού

Επικοινωνία

Αποτελεσματική προβολή

Γίνεται επικοινωνία και ανάλυση των αναγκών της επιχείρησης σου για την δημιουργία Virtual Tour Showroom

Σου προτείνουμε τις πιο αποδοτικές και βάση του προϋπολογισμού σου λύσεις 3D Showroom προβολής

Σου ετοιμάζουμε δωρεάν μια αναλυτική προφορά για το εύρος εργασιών που θα σου παρασχεθούν, οι οποίες θα μπορούν να προσαρμοστούν πριν από τη διαδικασία του έργου.

Με την αποδοχή της προσφοράς μας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια προκαταβολή και θα ξεκινήσουμε τις εργασίες μας για την αναβάθμιση της επιχείρησής σου.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου για να σε ενημερώσουμε για την υπηρεσία που θέλεις.