doodle-2 doodle-1 doodle-1

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας

Για την έναρξη προβολής της επιχείρησης σου στο ίντερνετ θα χρειαστούν 3 βασικά πράγματα: ένα domain της αρεσκείας σου ή με την ονομασία της επιχείρησης σου, ένα χώρο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου, και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Όλα αυτά βέβαια σου τα παρέχει η GroovyGenie ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις χρόνο στην εύρεση καλύτερης λύσης.

Αν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική ή εταιρική σελίδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι τα κείμενα και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα ήθελες να τοποθετήσουμε. Στην περίπτωση του eshop, εκεί θα χρειαστεί να έχεις καλές και καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων σου, όπως και έτοιμη σύμβαση με την Τράπεζα της επιλογής σου για την αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς, εδώ στην GroovyGenie.

Στην περίπτωση της εταιρικής σελίδας, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό σελίδων που μπορεί να έχεις. Αρκεί, η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό υλικό και περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει μια άνετη και ουσιώδη περιήγηση.

Αν δεν έχεις λογότυπο ή η επιχείρηση σου δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείς! Η ομάδα της GroovyGenie θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η επιχείρηση σου, ώστε να αποκτήσεις μια μοναδική και επαγγελματική παρουσίαση στο ίντερνετ.

Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.

Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας και 3μηνη πλήρη τεχνική κάλυψη.

Συχνές ερωτήσεις για το πλάνο δόσεων της GroovyGenie

1. Τι είναι το πλάνο δόσεων που προσφέρετε;

Με το πλάνο δόσεων μας, μπορείς να αποκτήσεις την δική σου δυναμική σελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε 12 μηνιαίες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση των δόσεων, η σελίδα ή το eshop σου μεταφέρεται στην πλήρη κυριότητα σου, χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση από εμάς. 

3. Πώς μπορώ να αποκτήσω το πλάνο δόσεων;

Με την αποδοχή της σύμβασης μας και την κατάθεση της 1ης δόσης μαζί με το τέλος ενεργοποίησης (€130 με ΦΠΑ), ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής. Έπειτα, κάθε 30 ημέρες θα λαμβάνεις μια ειδοποίηση πληρωμής και θα μπορείς να εξοφλείς την δόση σου με κατάθεση σε Τραπεζικό μας λογαριασμό, μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας.

5. Τι δεν περιλαμβάνει το πλάνο δόσεων;

Το πλάνο δόσεων δεν συμπεριλαμβάνει τις όποιες εργασίες γραφίστα, όπως και την αλλαγή εμφάνισης της σελίδας ή του eshop σου μετά την παράδοση προς χρήση. Επίσης, δεν συμπεριλαμβάνονται οποιεσδήποτε υπηρεσίες Digital Marketing στο πακέτο αυτό, αλλά μπορείς να επιλέξεις και να συνδυάσεις οποιαδήποτε από αυτές στο πλάνο σου.

7. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;

Στη περίπτωση του πλάνου δόσεων, δεν επιστρέφεται το ποσό της μηνιαίας καταβολής και ισχύουν οι όροι της ερώτησης 6.

2. Τι γίνεται με την ολοκλήρωση του πλάνου δόσεων;

Με την ολοκλήρωση του 12μηνου κύκλου πληρωμών, λήγει και η σύμβαση μας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ανανεώσεις την φιλοξενία της σελιδας ή του eshop σου μαζί μας, να αποκτήσεις υπηρεσίες της εταιρείας μας ή μπορείς να την μεταφέρεις σε άλλο πάροχο, χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου 30 ημέρες πριν τη λήξη της σύμβασης μας

4. Τι άλλα οφέλη έχω με το πλάνο δόσεων;

Καθ’όλη την διάρκεια της σύμβασης, σου παρέχουμε πλήρη τεχνική κάλυψη της σελίδας ή του eshop σου, όπως και υπηρεσίες αναβάθμισης και προσθήκης λειτουργιών χωρίς πρόσθετο κόστος.

6.Μπορώ να ακυρώσω την σύμβαση;

Ναι, σαφώς και μπορείς. Η ακύρωση της υπηρεσίας μας μπορεί να γίνει έπειτα από σχετική σου έγγραφη δήλωση, ενημερώνοντας μας τον λόγο της διακοπής. Στην περίπτωση ακύρωσης της σύμβασης, θα υπάρξει μόνο η χρέωση του τρέχοντος μήνα χρήσης. Στην περίπτωση ακύρωσης πριν την λήξη της σύμβασης, η σελίδα ή το eshop μπορεί να μεταφερθεί στην κυριότητα σου με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού:

  • Ακύρωση στον μήνα 3-4: €600 (+ΦΠΑ)
  • Ακύρωση στον μήνα 5-7: €400 (+ΦΠΑ)
  •  Ακύρωση στον μήνα 8-11: €200 (+ΦΠΑ)
doodle-2 doodle-1 doodle-1

Συχνές ερωτήσεις για το Digital Marketing

Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα και χώροι για την προώθηση της επιχείρησης σου. Το ζήτημα είναι ποιο ή ποια από αυτά τα διαθέσιμα κανάλια είναι ιδανικά για εσένα. Εδώ στην GroovyGenie, θα διεξάγουμε έρευνα και ανάλυση, προτείνοντας τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρηση σου.

Ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει. Το ζήτημα είναι να επενδύσεις εκείνο το ποσό, ώστε να λάβεις την ανταποδοτική απόδοση των διαφημίσεων σου, δηλαδή μετατροπές, είτε λέγονται αυτές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών σου, είτε επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος προς την επιχείρηση σου. Στην GroovyGenie, έχουμε πάντα γνώμονα την κατάσταση της αγοράς, και για αυτό δεν θα σου προτείνουμε ποτέ προϋπολογισμούς πάνω από τις δυνατότητες σου.

Ο ελάχιστος και μέγιστος χρόνος μιας διαφημιστικής καμπάνιας εξαρτάται από το τύπο της διαφήμισης και το κοινό που απευθύνεται. Εμείς, θα συλλέξουμε τα στοιχεία και θα σου προτείνουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή διάρκειας και κόστους διαφήμισης.

Όλα αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα και μερικά απαραίτητα για την σωστή και καλύτερη προώθηση της επιχείρησης σου. Ποια θα χρησιμοποιηθούν ή ποια είναι καλύτερα για εσένα, μπορούμε να το αποφασίσουμε μαζί, έπειτα από την σχετική έρευνα που θα πραγματοποιήσουμε, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με τα σωστά εργαλεία.

Προτείνουμε η ελάχιστη διάρκεια για τις διαφημιστικές καμπάνιες, εκτός του SEO, να είναι τουλάχιστον 2-3 μήνες, ώστε να μπορέσουμε να συλλέξουμε, να τροποποιήσουμε και να αναπτύξουμε πιο σωστά τις διαφημίσεις σου. Αναφορικά για το SEO, που είναι μια αρκετά εξειδικευμένη εργασία, προτείνουμε μια ελάχιστη περίοδο 4-6 μηνών, μια και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι πιο μακροπρόθεσμη σε σχέση με άλλες πρακτικές.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από σένα είναι η αποδοχή της συνεργασίας μας. Η ομάδα μας θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για την ρύθμιση, κείμενα και φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν για τις καμπάνιες σου.

Επικοινώνησε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου.