Κατασκευή eshop με επιδότηση 90% (Voucher)

Home|Κατασκευή eshop με επιδότηση έως 90%

Κατασκευή & Σχεδιασμός eshop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
όπως ακριβώς πρέπει να είναι, και με επιδότηση έως 90%.

Νέο κύκλος αιτήσεων αναμένεται εντός Ιουνίου 2024. Κάντε αίτηση σήμερα .

Κατασκευάζουμε το eshop σας με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, συνδυάζοντας έναν σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό για βέλτιστη εμπειρία χρήστη και αύξηση των μετατροπών σε πελάτες.

Μετά την παράδοση του eshop σας, είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, είτε αφορά τη συντήρηση είτε την προσθήκη επιπλέον λειτουργιών.

αυτο που προσφερουμε

Κατασκευή eshop χωρίς περιορισμούς

Τρόποι πληρωμής

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμών (αντικαταβολή, κατάθεση, πιστωτικές κάρτες, paypal, klarna κτλ.) για να μην χάνεις πελάτη.

Εύκολη διαχείριση

Όλα μας τα eshop προσφέρουν δυναμικό περιβάλλον διαχείρισης και επεξεργασίας προϊόντων και παραγγελιών.

Σύνδεση με Marketplaces

Δυνατότητα σύνδεσης του καταλόγου του eshop σας με Skroutz, Shopfix, Best Price, Amazon κ.ά.

Σύνδεση με ERP/CRM

Δυνατότητα συγχρονισμού & σύνδεσης όλων των προϊόντων, των παραγγελιών και του πελατολογίου σας με το δικό σας ERP ή CRM.

Δημιουργούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να είναι έτοιμο για επιτυχημένες πωλήσεις.

15+ YEARS OF EXPERIENCE

Στην GroovyGenie δεν θέλουμε να σου προσφέρουμε ένα ακόμα eshop, αλλά ένα εργαλείο για την επιχείρηση σου. Για αυτό και σε κάθε κατασκευή μας προσφέρουμε ειδικά εργαλεία βελτιστοποίησης τoυ ηλεκτρονικού σου καταστήματος χωρίς πρόσθετο κόστος. Απεριόριστα προϊόντα, κατηγορίες και σχεδιασμός του eshop ακριβώς όπως το θέλετε!

συνεργαστειτε μαζι μασ

Ύψιστη Ταχύτητα Μέγιστη Ασφάλεια

01

Κατασκευή eshop σε open source πλατφόρμα ή καθαρού κώδικα, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου

02

Σε κάθε μας κατασκευή σου προσφέρουμε δωρεάν εργαλεία SEO για την καλύτερη κατάταξη της σελίδας σου από την αρχή της λειτουργίας της.

03

Με τις εργασίες τροποποίησης και βελτιστοποίησης του κώδικα του eshop σου, η σελιδα σου θα φορτώνει σε ελάχιστο χρόνο.

τεχνογνωσια & αποτελεσματικότητα

Λύσεις για κάθε επιχείρηση

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η εταιρική σου σελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σου στο ίντερνετ. Σου προσφέρουμε την σωστή βάση για να βάλεις την επιχείρηση σου στο ίντερνετ.

Digital Marketing

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών προώθησης, σου παρέχουμε αυτές που πραγματικά και μόνο χρειάζεται η επιχείρηση σου

UI / UX Design

Πίσω από κάθε δημιουργική ιδέα, υπάρχει μια στρατηγική. Βοηθάμε τις εταιρείες να εξελίξουν την δημιουργική τους ιδέα σε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

συχνεσ ερωτησεισ

Για την κατασκευή eshop

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος;

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραμετροποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες, από την επιλογή της πλατφόρμας και την ενσωμάτωση πληρωμών, έως τη δημιουργία μιας εύχρηστης και ελκυστικής διεπαφής για τους πελάτες σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Ο χρόνος ολοκλήρωσης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις του έργου. Συνήθως, χρειάζονται από λίγες ημέρες  έως μερικές βδομάδες για να κατασκευαστεί και να παραμετροποιηθεί πλήρως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι χρειάζεται να παρέχω για την έναρξη της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος;

Για να ξεκινήσουμε, χρειάζεται να μας δώσετε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, τις προτιμήσεις σας για τον σχεδιασμό, τις απαιτήσεις για τις λειτουργίες και τις πληροφορίες για τις πληρωμές και τις αποστολές. Μια σαφής περιγραφή των αναγκών σας θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε το κατάστημα στις προσδοκίες σας.

Δεν διαθέτω λογότυπο ή δεν έχω κάποια εταιρική ταυτότητα. Μπορώ να έχω εταιρική σελίδα;

Αν δεν έχετε λογότυπο ή η επιχείρηση σας δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείτε! Η ομάδα της GroovyGenie θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η επιχείρηση σας, ώστε να αποκτήσετε μια μοναδική και επαγγελματική παρουσίαση στο ίντερνετ.

Πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν αλλαγές στην σελίδα μου μετά την ολοκλήρωση της;
Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.
Παρέχετε κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μου;

Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας και πλήρη τεχνική κάλυψη.

LET’S TALK

ABOUT YOUR