Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Home| Ιστοσελίδες/eShop|Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

WEB DEVELOPMENT

Η επαγγελματική σας σελίδα όπως ακριβώς την θέλετε. Ιστοσελίδες που αποδίδουν, με μοναδικό σχεδιασμό, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης και με χαμηλό κόστος.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την εταιρική σας ιστοσελίδα, ώστε να πληροί ακριβώς τις απαιτήσεις σας και να ανταποκρίνεται πλήρως στο όραμά σας. Διαμορφώνουμε το website σας με τρόπο ώστε να είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, αλλά και μελλοντικά αναβαθμίσιμο σε e-shop, επιτρέποντας την προσθήκη επιπλέον υποσελίδων ή λειτουργιών.

Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας σας, είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, είτε αφορά τη συντήρηση της σελίδας σας, είτε την προσθήκη επιπλέον λειτουργιών.

αυτο που προσφερουμε

Αποτελεσματική Προβολή

Δυναμική σελίδα

Όλες οι σελίδες που φτιάχνουμε προσφέρουν στον χρήστη την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης και λειτουργικότητας.

Μετατροπή σε eshop

Η επαγγελματική ή εταιρική σας σελίδα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα με ελάχιστο κόστος.

Powerful Hosting

Σε κάθε μας πελάτη εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και διαθεσιμότητα (uptime) για τη σελίδα του.

Δωρεάν εργαλεία

Στην GroovyGenie θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα εργαλείο για την επιχείρηση σας. Για αυτό και σε κάθε κατασκευή μας παρέχουμε ειδικά εργαλεία βελτιστοποίησης της σελίδας σας χωρίς κόστος.

συχνεσ ερωτησεισ

Για την κατασκευή ιστοσελίδας

Τι θα χρειαστώ για να ξεκινήσω την προβολή της επιχείρησης μου στο ίντερνετ;

Για την έναρξη προβολής της επιχείρησης σας στο ίντερνετ θα χρειαστούν 3 βασικά πράγματα: ένα domain της αρεσκείας σας ή με την ονομασία της επιχείρησης σας, ένα χώρο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας, και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Όλα αυτά βέβαια σας τα παρέχει η GroovyGenie ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο στην εύρεση καλύτερης λύσης.

Τι υλικό θα χρειαστεί να έχω έτοιμο για την κατασκευή της σελίδας μου;

Αν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική ή εταιρική σελίδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι τα κείμενα και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα θέλατε να τοποθετήσουμε. Στην περίπτωση του eshop, εκεί θα χρειαστεί να έχετε καλές και καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων σας, όπως και έτοιμη σύμβαση με την Τράπεζα της επιλογής σας για την αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς, εδώ στην GroovyGenie.

Πόσες υποσελίδες μπορώ να έχω στην εταιρική μου σελίδα;

Στην περίπτωση της εταιρικής σελίδας, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό σελίδων που μπορεί να έχετε. Αρκεί, η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό υλικό και περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει μια άνετη και ουσιώδη περιήγηση.

Δεν διαθέτω λογότυπο ή δεν έχω κάποια εταιρική ταυτότητα. Μπορώ να έχω εταιρική σελίδα;

Αν δεν έχετε λογότυπο ή η επιχείρηση σας δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείτε! Η ομάδα της GroovyGenie θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η επιχείρηση σας, ώστε να αποκτήσετε μια μοναδική και επαγγελματική, ψηφιακή παρουσίαση στο ίντερνετ.

Πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν αλλαγές στην σελίδα μου μετά την ολοκλήρωση της;

Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.

Παρέχετε κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μου;
Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας και 3μηνη πλήρη τεχνική κάλυψη.

LET’S TALK

ABOUT YOUR

τεχνογνωσια & αποτελεσματικότητα

Λύσεις για κάθε επιχείρηση

Κατασκευή eShop

Κατασκευή και Σχεδιασμός eshop με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεσαι για να έχεις σωστές μετατροπές.

Digital Marketing

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών προώθησης, σου παρέχουμε αυτές που πραγματικά και μόνο χρειάζεται η επιχείρηση σου

UI / UX Design

Πίσω από κάθε δημιουργική ιδέα, υπάρχει μια στρατηγική. Βοηθάμε τις εταιρείες να εξελίξουν την δημιουργική τους ιδέα σε μια επιτυχημένη επιχείρηση.