Διαχείριση & Τεχνική Υποστήριξη

Home| Ιστοσελίδες/eShop|Τεχνική Υποστήριξη

υπηρεσιεσ τεχνικης υποστηριξης

Σας παρέχουμε πλήρη τεχνική κάλυψη για την επιχείρηση σας, είτε πρόκειται για μια απλή εταιρική σελίδα είτε ένα πολύπλοκο ηλεκτρονικό κατάστημα.

3d-rendering-retro-computer

Προσφέρουμε πλήρη τεχνική κάλυψη όλων των αναγκών που μπορεί να έχει μία σελίδα ή ένα eshop.

Με την έγκαιρη και συχνή συντήρηση θα αποφύγετε εκπλήξεις και κόστη που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά στην επιχείρηση σας.

αυτο που προσφερουμε

Αποτελεσματική Υποστήριξη

Τεχνικές Εργασίες

Υπάρχουν αρκετές εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στην σελίδα σας κατά την λειτουργία της, άλλες σημαντικές και άλλες λιγότερο απαραίτητες. Στη GroovyGenie σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεται η σελίδα σας.

Αναβάθμιση σελίδας

Διεκπαιρεώνουμε την αναβάθμιση και ανανέωση της σελίδας σας με χαμηλό κόστος και ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παράλληλα, θα διασφαλίσουμε ότι η σελίδα σας θα προβάλλεται σωστά σε κάθε συσκευή, και θα της δώσουμε μια νέα, φρέσκια εμφάνιση.

Διαχείριση σελίδας/eshop

Σας παρέχουμε πλήρη διαχείριση της εταιρικής σας σελίδας ή του eshop σας, ώστε να επικεντρώνεσαι μόνο στην εργασία και τους πελάτες σας. Προτείνουμε την ιδανική λύση για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση, με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

APPROACH

Ολοκληρωμένες Εργασίες

01

Πλήρης έλεγχος και ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης της εταιρικής σας σελίδας ή του eshop σας

02

Γενικό backup αρχείων πριν την έναρξη των εργασιών και ασφαλή αποθήκευση τους

03

Έναρξη εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης της εταιρικής σας σελίδας ή του eshop σας

04

Με την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης και βελτιστοποίησης θα λάβετε μια ολοκληρωμένη έκθεση με τα αποτελέσματα

τιμοκαταλογοσ υπηρεσιων

Affordable pricing. Easy scaling.

Χρέωση βάση χρόνου πραγματικής εργασίας στην σελίδα σας, ώστε να έχετε τον έλεγχο της εργασίας μας.

Τεχνική Υποστήριξη

€ 45

ανά ώρα (+Φ.Π.Α.)

Εκπαίδευση

€ 40

ανά ώρα (+Φ.Π.Α.)

LET’S TALK

ABOUT YOUR

τεχνογνωσια & αποτελεσματικότητα

Λύσεις για κάθε επιχείρηση

Κατασκευή Website & eShop

Η εταιρική σου σελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σου στο ίντερνετ. Σου προσφέρουμε την σωστή βάση για να βάλεις την επιχείρηση σου στο ίντερνετ.

Digital Marketing

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών προώθησης, σου παρέχουμε αυτές που πραγματικά και μόνο χρειάζεται η επιχείρηση σου

UI / UX Design

Πίσω από κάθε δημιουργική ιδέα, υπάρχει μια στρατηγική. Βοηθάμε τις εταιρείες να εξελίξουν την δημιουργική τους ιδέα σε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

συχνεσ ερωτησεισ

Για την κατασκευή ιστοσελίδας

Τι θα χρειαστώ για να ξεκινήσω την προβολή της επιχείρησης μου στο ίντερνετ;
Για την έναρξη προβολής της επιχείρησης σου στο ίντερνετ θα χρειαστούν 3 βασικά πράγματα: ένα domain της αρεσκείας σου ή με την ονομασία της επιχείρησης σου, ένα χώρο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου, και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Όλα αυτά βέβαια σου τα παρέχει η GroovyGenie ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις χρόνο στην εύρεση καλύτερης λύσης.
Τι υλικό θα χρειαστεί να έχω έτοιμο για την κατασκευή της σελίδας μου;
Αν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική ή εταιρική σελίδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι τα κείμενα και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα ήθελες να τοποθετήσουμε. Στην περίπτωση του eshop, εκεί θα χρειαστεί να έχεις καλές και καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων σου, όπως και έτοιμη σύμβαση με την Τράπεζα της επιλογής σου για την αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς, εδώ στην GroovyGenie.
Πόσες υποσελίδες μπορώ να έχω στην εταιρική μου σελίδα;
Στην περίπτωση της εταιρικής σελίδας, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό σελίδων που μπορεί να έχεις. Αρκεί, η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό υλικό και περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει μια άνετη και ουσιώδη περιήγηση.
Δεν διαθέτω λογότυπο ή δεν έχω κάποια εταιρική ταυτότητα. Μπορώ να έχω εταιρική σελίδα;
Αν δεν έχεις λογότυπο ή η επιχείρηση σου δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείς! Η ομάδα της GroovyGenie θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η επιχείρηση σου, ώστε να αποκτήσεις μια μοναδική και επαγγελματική παρουσίαση στο ίντερνετ.
Πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν αλλαγές στην σελίδα μου μετά την ολοκλήρωση της;
Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.
Παρέχετε κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μου;
Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας και 3μηνη πλήρη τεχνική κάλυψη.