Σύστημα Online κρατήσεων

Home|Σύστημα Online κρατήσεων
Η κράτηση και διαχείριση των ραντεβού σου πιο εύκολη από ποτέ!

Πρόβαλε εύκολα και γρήγορα όλες τις υπηρεσίες και την διαθεσιμότητα σου και διευκόλυνε τους πελάτες σου να κλείνουν ραντεβού.

Το Easy Booking είναι ένα έξυπνο και ιδιαίτερα απλό σύστημα online κρατήσεων ραντεβού, ιδανικό για γιατρούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, σπα, κομμωτήρια αλλά και για κάθε είδους εφαρμογή κρατήσεων για ραντεβού και προγραμματισμό με δυνατότητα ενσωματωμένης εταιρικής σελίδας. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, ο διαχειριστής μπορεί να προσαρμόσει τις διαθέσιμες ώρες υπηρεσίας, τον περιορισμό των ημερήσιων/εβδομαδιαίων/μηνιαίων κρατήσεων και ακύρωσης, προσθήκη υπαλλήλων για κάθε υπηρεσία και τιμή υπηρεσίας, δημιουργία εταιρικής σελίδας, όπως (λογότυπο, χρώμα, συχνές ερωτήσεις, Πληροφορίες για εμάς, Συλλογή φωτογραφιών, Επικοινωνία, χάρτης Google) κ.λ.π., διαμόρφωση πύλης πληρωμής, άδεια ρόλου χρήστη και πόρων, αλλά και ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

01.

Χωρίς περιορισμό υπηρεσιών & χρηστών

02.

Πλήρη πρόσβαση & διαχείριση

03.

Παραμετροποίηση χωρίς περιορισμούς

Our Awesome Features

Ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο σύστημα κρατήσεων ραντεβού για κάθε τύπο επιχείρησης.

Ημερολόγιο κρατήσεων

Η διαθεσιμότητα ημέρας και ώρας εξυπηρέτησης θα εμφανιστεί όταν ο πελάτης κάνει επιλογή μιας υπηρεσίας.

Ενημέρωση κράτησης

Ο πελάτης θα ειδοποιηθεί αυτόματα μέσω email για την κατάσταση της κράτησης του, π.χ. νέα κράτηση, ακύρωση, ολοκλήρωση κτλ.

Τρόποι πληρωμής

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής της κράτησης (π.χ. με κάρτα, Paypal ή στον χώρο σου)

Πλήρης διαχείριση

Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στην κράτηση για να ενημερώνεται σχετικά με την κατάσταση της (π.χ. ακύρωση, ολοκληρωμένη και επεξεργασία κ.λ.π.)

Πρόσβαση από παντού

Ο πελάτης και διαχειριστής έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα από παντού, οποιαδήποτε στιγμή.

Υψηλή ασφάλεια

Πλήρη συμμόρφωση της πλατφόρμας με GDRP κανονισμό και εγγύηση ασφάλειας πληρωμών.

Ολοκληρωμένη διαχείριση κρατήσεων με ένα κλικ

Με το Easy Booking θα μπορείς να δεις όλες τις κρατήσεις των πελατών σου σε ένα εύκολο σε χρήση πίνακα ελέγχου, αλλά θα μπορείς και να προσθέσεις, να τροποποιήσεις, να ολοκληρώσεις ή και να διαγράψεις κρατήσεις από το ημερολόγιο.
Διαχείριση Υποκαταστημάτων

Ο διαχειριστής θα μπορεί να δει τα ραντεβού των υποκαταστημάτων από το ημερολόγιο κρατήσεων.

1ο

Πρόσβαση Υπαλλήλων

Το προσωπικό θα μπορεί να δει, να επεξεργαστεί, να ολοκληρώσει μόνο τις κρατήσεις που έχουν γίνει για αυτό.

2ο

Δικαιώματα Χρηστών

Κάθε υπάλληλος θα έχει ατομικό ημερολόγιο κρατήσεων και μπορεί να ακυρώσει ή να ολοκληρώσει την κράτηση από τον πίνακα του. Αλλά αν ο διαχειριστής θέλει, μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση στον χρήστη ξεχωριστά.

3ο

Ειδοποιήσεις Πελάτη

Το Προσωπικό ή Διαχειριστής θα μπορεί να στείλει μια ειδοποίηση στον πελάτη όταν ολοκληρωθεί, ακυρωθεί ή γίνει επεξεργασία της κράτησης του.

4ο

Πίνακας Διαχείρισης

Το Προσωπικό ή ο Διαχειριστής μπορεί να φιλτράρει τις πληροφορίες κράτησης κατά Εύρος Ημερομηνιών, Υποκαταστήματος, Πελάτη, Κατάσταση Υπηρεσίας, Προσωπικό, Αριθμό κράτησης κ.λ.π. και μπορεί να αλλάξει την κατάσταση της υπηρεσίας.

5ο

ευελιξια

Απλή και Γρήγορη κράτηση

01

Ο πελάτης επιλέγει την κατηγορία υπηρεσιών και την επιθυμητή υπηρεσία από την λίστα των υπηρεσιών σου.

02

Ο πελάτης επιλέγει το υποκατάστημα (αν υπάρχει) που τον εξυπηρετεί και τον υπάλληλο της υπηρεσίας.

03

Ο πελάτης επιλέγει την ημέρα και ώρα του ραντεβού, βάση διαθεσιμότητας υπηρεσίας.

04

Ο πελάτης συμπληρώνει τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας του για την ολοκλήρωση της κράτησης.

05

Η κράτηση ολοκληρώνεται με την επιλογή του τρόπου πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.

συνδρομητικα πακετα

Οικονομικά πακέτα
Easy Booking

Basic Plan

€ 10

ανά μήνα (+Φ.Π.Α.)

Pro Plan

€ 20

ανά μήνα (+Φ.Π.Α.)

* Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το 24% Φ.Π.Α – Κόστος ενεργοποίησης υπηρεσίας €50 (+ΦΠΑ)

LET’S TALK

ABOUT YOUR

συχνεσ ερωτησεισ

Για την κατασκευή ιστοσελίδας

Τι θα χρειαστώ για να ξεκινήσω την προβολή της επιχείρησης μου στο ίντερνετ;
Για την έναρξη προβολής της επιχείρησης σου στο ίντερνετ θα χρειαστούν 3 βασικά πράγματα: ένα domain της αρεσκείας σου ή με την ονομασία της επιχείρησης σου, ένα χώρο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου, και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Όλα αυτά βέβαια σου τα παρέχει η GroovyGenie ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις χρόνο στην εύρεση καλύτερης λύσης.
Τι υλικό θα χρειαστεί να έχω έτοιμο για την κατασκευή της σελίδας μου;
Αν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική ή εταιρική σελίδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι τα κείμενα και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα ήθελες να τοποθετήσουμε. Στην περίπτωση του eshop, εκεί θα χρειαστεί να έχεις καλές και καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων σου, όπως και έτοιμη σύμβαση με την Τράπεζα της επιλογής σου για την αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς, εδώ στην GroovyGenie.
Πόσες υποσελίδες μπορώ να έχω στην εταιρική μου σελίδα;
Στην περίπτωση της εταιρικής σελίδας, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό σελίδων που μπορεί να έχεις. Αρκεί, η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό υλικό και περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει μια άνετη και ουσιώδη περιήγηση.
Δεν διαθέτω λογότυπο ή δεν έχω κάποια εταιρική ταυτότητα. Μπορώ να έχω εταιρική σελίδα;
Αν δεν έχεις λογότυπο ή η επιχείρηση σου δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείς! Η ομάδα της GroovyGenie θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η επιχείρηση σου, ώστε να αποκτήσεις μια μοναδική και επαγγελματική παρουσίαση στο ίντερνετ.
Πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν αλλαγές στην σελίδα μου μετά την ολοκλήρωση της;
Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.
Παρέχετε κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μου;
Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας και 3μηνη πλήρη τεχνική κάλυψη.