Google Ads

διαφημισεισ μεσω google ads

Η σωστή διαχείριση των Google Ads μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας και να προσελκύσει νέους πελάτες. Με στοχευμένες καμπάνιες, εξασφαλίζουμε ότι το μήνυμά σας φτάνει στο κατάλληλο κοινό τη σωστή στιγμή. Παρακολουθούμε τις επιδόσεις και κάνουμε στοχευμένες βελτιώσεις για διαρκή ανοδική πορεία.

Οι καμπάνιες μας στο Google Ads δεν είναι απλά διαφημίσεις. Είναι η επικοινωνία με το κοινό σας σε μια νέα διάσταση. Σχεδιάζουμε καμπάνιες που δεν απλώς προσελκύουν και διατηρούν πελάτες, αλλά δημιουργούν μια εμβληματική σύνδεση. Με κάθε κλικ, με κάθε ενέργεια, φέρνουμε το κοινό σας πιο κοντά στην επιχείρηση σας. Και κάθε επαφή με τη διαφήμισή σας δεν είναι απλά μια ευκαιρία, αλλά μια ευκαιρία για να δημιουργήσουμε μια σχέση που ξεπερνά το απλό ενδιαφέρον για το προϊόν σας. Αυτή είναι η μαγεία της διαφήμισης, και αυτήν τη μαγεία την φέρνουμε στην επιχείρησή σας.

αυτο που προσφερουμε

Ολοκληρωμένη στρατηγική

Στόχευση κοινού

Με ακρίβεια και εξειδίκευση, εξερευνούμε τα χαρακτηριστικά του κοινού σας. Αναλύοντας δεδομένα και προτιμήσεις, εντοπίζουμε τα σημεία επαφής με την ακριβή στιγμή και το κατάλληλο μήνυμα. Μέσα από τη διαφήμιση μέσω Google Ads, ελέγχουμε τον τρόπο που το κοινό σας αντιδρά και ανταποκρίνεται, προσαρμόζοντας συνεχώς τη στρατηγική μας για τέλεια αλληλεπίδραση.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Συνδιάζουμε πολλαπλά είδη καμπανιών στο Google Ads ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη ορατότητα και αποτελεσματικότητα. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι συνδυασμού καμπανιών περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση των διαφημίσεων σε ποικίλες πλατφόρμες όπως στα αποτέσματα αναζήτησης της google, σε τρίτες ιστοσελίδες, στο YouTube και στο google maps.

Ανάλυση στοιχείων

Παρακολουθούμε τα στατιστικά και τα αποτελέσματα της εκστρατείας σας μέσω analytics και σας ενημερώνουμε με αναλυτικές αναφορές (reports). Έτσι, μπορούμε να πραγματοποιούμε στοχευμένες βελτιώσεις και στρατηγικές remarketing, διασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη και διαρκή ανοδική πορεία.

εξατομικευμενη στρατηγικη

Συνδιασμός πολλαπλών campaigns

Search Campaigns (Καμπάνιες Αναζήτησης)

Οι καμπάνιες αναζήτησης εμφανίζουν διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google όταν κάποιος χρήστης κάνει αναζήτηση για σχετικές λέξεις-κλειδιά.

01

Display Campaigns (Καμπάνιες Εμφάνισης)

Οι καμπάνιες εμφάνισης εμφανίζουν διαφημίσεις σε ιστότοπους συνεργατών της Google, όπως είναι ιστοσελίδες, εφαρμογές και YouTube videos.

02

Shopping Campaigns (Καμπάνιες Αγορών)

Οι καμπάνιες αγορών επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν τα προϊόντα τους απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

03

Video Campaigns (Καμπάνιες Βίντεο)

Οι καμπάνιες βίντεο επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν διαφημιστικά βίντεο στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες.

04

LET’S TALK

ABOUT YOUR

τεχνογνωσια & αποτελεσματικότητα

Λύσεις διαφήμισεις για κάθε επιχείρηση

Search Engine Optimisation

Εκτός της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησής σου, η στρατηγική SEO ή αλλιώς Seach Engine Optimization αποτελεί βασικό στοιχείο της παρουσίας σου στο διαδίκτυο.

Email Marketing

Δημιουργούμε για την επιχείρηση σου μια αποτελεσματική, στοχευμένη καμπάνια, ώστε να έρθει σε άμεση επαφή με τους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σου

Online Marketing Strategy

Ανάπτυξε την επιχείρηση σου με την πιο αποτελεσματική ομάδα, που σου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στρατηγική μάρκετινγκ.

συχνεσ ερωτησεισ

Για την κατασκευή ιστοσελίδας

Τι θα χρειαστώ για να ξεκινήσω την προβολή της επιχείρησης μου στο ίντερνετ;
Για την έναρξη προβολής της επιχείρησης σου στο ίντερνετ θα χρειαστούν 3 βασικά πράγματα: ένα domain της αρεσκείας σου ή με την ονομασία της επιχείρησης σου, ένα χώρο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου, και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Όλα αυτά βέβαια σου τα παρέχει η GroovyGenie ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις χρόνο στην εύρεση καλύτερης λύσης.
Τι υλικό θα χρειαστεί να έχω έτοιμο για την κατασκευή της σελίδας μου;
Αν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική ή εταιρική σελίδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι τα κείμενα και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα ήθελες να τοποθετήσουμε. Στην περίπτωση του eshop, εκεί θα χρειαστεί να έχεις καλές και καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων σου, όπως και έτοιμη σύμβαση με την Τράπεζα της επιλογής σου για την αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς, εδώ στην GroovyGenie.
Πόσες υποσελίδες μπορώ να έχω στην εταιρική μου σελίδα;
Στην περίπτωση της εταιρικής σελίδας, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό σελίδων που μπορεί να έχεις. Αρκεί, η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό υλικό και περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει μια άνετη και ουσιώδη περιήγηση.
Δεν διαθέτω λογότυπο ή δεν έχω κάποια εταιρική ταυτότητα. Μπορώ να έχω εταιρική σελίδα;
Αν δεν έχεις λογότυπο ή η επιχείρηση σου δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείς! Η ομάδα της GroovyGenie θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η επιχείρηση σου, ώστε να αποκτήσεις μια μοναδική και επαγγελματική παρουσίαση στο ίντερνετ.
Πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν αλλαγές στην σελίδα μου μετά την ολοκλήρωση της;
Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.
Παρέχετε κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μου;
Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας και 3μηνη πλήρη τεχνική κάλυψη.