omikron-sa.gr
Σελίδα συμβουλευτικών υπηρεσιών περιβάλλοντος

Η Omikron S.A., πρωτοπόρος στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών περιβάλλοντος, χρειαζόταν μια διαδικτυακή παρουσία που να αντικατοπτρίζει την καινοτομία και την αξιοπιστία της, προσφέροντας στους πελάτες και συνεργάτες μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών και έργων της.

Η πρόκληση ήταν να αναδείξουμε τη μεγάλη γκάμα των έργων και των υπηρεσιών της Omikron S.A. μέσα από μια σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα, διατηρώντας την πληροφορία καλά οργανωμένη και εύκολα προσβάσιμη, ενώ παράλληλα να ηταν απολύτως συμβατή με τα πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων προγράμματος του ΕΣΠΑ.

Αναπτύξαμε μια λειτουργική και αισθητικά άρτια ιστοσελίδα που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες με φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση. Η νέα σελίδα παρουσιάζει τα έργα της Omikron S.A. με λεπτομέρεια και δημιουργεί μια δυναμική και διαφανή εικόνα για την εταιρεία, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία με τους επισκέπτες.

Ιανουάριος 2020

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΟΜΙΚΡΟΝ Α.Ε. Σύμβουλοι Περιβάλλοντος

Η ΟΜΙΚΡΟΝ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε. είναι ιδιωτική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της προστασίας, διαχείρισης και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος μέσω ολοκληρωμένων επιστημονικών προσεγγίσεων και λύσεων νέας τεχνολογίας. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων επιστημόνων, επαγγελματιών στους τομείς του Φυσικού Περιβάλλοντος, της διαχείρισης έργων, της περιφερειακής ανάπτυξης, της χαρτογραφίας και των βάσεων δεδομένων και εφαρμογών GIS.